Even voorstellen: Frank van Elten

Dit is Frank! Frank is hypotheekadviseur binnen ons kantoor. Benieuwd wie Frank is en wat hij zoal doet in zijn vrije tijd? Lees dan vooral eens verder, hij stelt zich graag aan jullie voor!

Wie ben ik?

Hi! Ik ben Frank en woon samen met mijn vrouw Annerieke en onze kinderen, Olivier en Anne-Sopie in Ede.

Begin 2022 ben ik als hypotheekadviseur bij VZP Hypotheken en Verzekeringen komen werken.
Daarvoor heb ik 5 jaar bij een vergelijkbaar advieskantoor in Ede gewerkt.

Gelukkig is er naast mijn werk natuurlijk ook nog voldoende ruimte voor mijn gezin en hobby’s!
Zo sta ik op de vrijdagavond vaak op het softbalveld en op zaterdagochtend langs het voetbalveld om het team van Olivier te coachen. Als er vervolgens nog wat tijd over is vind ik het heerlijk om uitgebreid te koken voor vrienden en familie. Ook gaat met grote regelmaat de BBQ aan!

In het begin van dit jaar hebben we de sleutels van ons nieuwbouw huis gekregen. Daar gaat natuurlijk ook nog vaak de nodige tijd in zitten. Klusje hier, klusje daar.. Lekker in en om het huis bezig zijn!

Waarvoor kan je bij mij terecht binnen VZP / Wat vind ik mooi aan mijn werk?

Als hypotheekadviseur kan je bij mij terecht voor al jouw vragen met betrekking tot jouw hypotheek. Wil je verhuizen? Of wellicht je huidige woning verbouwen? Ik kijk samen met jou wat de mogelijkheden zijn om jouw droomwoning te realiseren.

Dat vind ik ook het mooie aan mijn werk, er voor zorgen dat mijn klant in zijn/haar droomwoning kan wonen. Daarnaast kom je met zo veel verschillende mensen in contact wat elk gesprek met een klant weer leuk maakt!

Graag kom ik natuurlijk ook meer over jou als klant te weten. Kom dus snel eens langs of plan een afspraak voor een bak koffie.

Wil je graag in contact komen met Frank? Neem dan contact op via [email protected] of bel naar 06-13756886

Wat fijn om u weer terug te zien! Kunnen wij u helpen met uw keuze?