Even voorstellen: John Korthouwer

Dit is John! John is financieel adviseur en mede eigenaar binnen ons kantoor. Benieuwd wie John is en wat hij zoal doet in zijn vrije tijd? Lees dan vooral eens verder, hij stelt zich graag aan jullie voor!

Hallo allemaal,

Ik ben John Korthouwer, medeoprichter van VZP Hypotheken & Verzekeringen. Ik begon mijn carrière in 1985 in de bankensector en stapte later over naar de onafhankelijke financiële sector. Sinds 2006 ben ik mede-eigenaar van VZP.

Ik heb Economie en Management gestudeerd en daarnaast heb ik diverse vaktechnische opleidingen gevolgd. Met mijn ruime werkervaring en diepe kennis van de financiële dienstverlening vind ik het geweldig om persoonlijk contact met klanten te hebben. Het mooiste aan mijn werk is dat ik mensen kan helpen hun dromen te verwezenlijken. Of het nu gaat om het kopen van een huis, verbouwen van de huidige woning of het regelen van hun pensioen. Onze klanten staan altijd centraal en we doen graag dat stapje extra voor hen.

Ik woon in Wageningen, ben getrouwd met Angelique en samen hebben we vijf kinderen (Melissa, Toine, Jet, Beau en Chris) en een kleindochter, Veere. In mijn vrije tijd sport ik graag, zoals hardlopen, voetballen en tennissen. Skiën is onze favoriete vakantieactiviteit. Verder genieten we van gezellige avonden met vrienden en een goed glas wijn. We bezoeken ook graag concerten in Bloemendaal, Caprera, van onder andere BLØF, de Edwin Evers Band en Ilse DeLange.

Wil je graag in contact komen met John? Neem dan contact op via [email protected] of bel naar 06-46370255

Wat fijn om u weer terug te zien! Kunnen wij u helpen met uw keuze?