Even voorstellen: Michel Hardeman

Dit is Michel! Michel is mede eigenaar van ons kantoor. Benieuwd wie Michel is en wat hij zoal doet in zijn vrije tijd? Lees dan vooral eens verder, hij stelt zich graag aan jullie voor!

Sinds 2019 ben ik werkzaam bij VZP Hypotheken & Verzekeringen waarbij ik sinds 2022 ook (mede) eigenaar ben van dit mooie advieskantoor. Na mijn studie heb ik enkele jaren bij een grootbank gewerkt als financieel adviseur.

Samen met mijn vrouw Melissa en dochter Veere woon ik in Ede. Als geboren en getogen Edenaar ben ik hier altijd blijven plakken, wel zo makkelijk als alle familie en vrienden er ook wonen. In 2023 gaan wij verhuizen naar onze nieuwbouw woning in Kernhem.

Mijn vrouw is werkzaam in de grafische wereld en heeft onder andere onze website vormgegeven. Mijn dochter van april ’22 doet het super goed en is al lekker bij de hand.

Graag kijk ik naar een goede pot voetbal op TV maar bijvoorkeur sta ik langs de lijn bij één van de lokale voetbal clubs. Om zelf ook nog aan sport te doen ben ik lid van de sportclub waar ik ook regelmatig een potje Padel speel (aldoende leert men).
Al dat sporten doe ik maar voor één ding: mijn bourgondische levenstijl te faciliteren. Graag drink ik een biertje of wijntje en steek ik de BBQ aan samen met vrienden en familie.
Is het geen BBQ weer; dan gaan wij graag genieten van andermans kookkunsten in één van de vele restaurant in de omgeving.

Wat fijn om u weer terug te zien! Kunnen wij u helpen met uw keuze?