Even voorstellen: Sabrina van Dijk

Dit is Sabrina! Relatiebeheerder binnen VZP. Benieuwd wie zij is en wat zij doet binnen ons kantoor? Lees dan vooral eens verder, ze stelt zich graag aan jullie voor!

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Hallo! Ik ben Sabrina, sinds 2021 werkzaam als financieel assistent bij VZP Hypotheken & Verzekeringen. Wanneer je naar kantoor belt, grote kans dat je mij dan aan de lijn krijgt, maar ik schenk ook graag een kopje koffie of thee voor je in, wanneer je ons kantoor bezoekt.

Na de Hotelschool, heb ik uiteindelijk voor een baan gekozen in het bank- en verzekeringswezen. Ik heb 13 jaar voor een grootbank gewerkt waar ik diverse functies heb bekleed en na een klein uitstapje in de zorgsector, werk ik sinds 2021 met veel plezier bij VZP Hypotheken & Verzekeringen.

Ik ben woonachtig in Ede, maar van origine kom ik uit Wageningen. Ik ben getrouwd met Rob en samen hebben wij 2 zoons, Bo (13) en Luuk (10).

In mijn vrije tijd  vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, in de keuken, achter de BBQ of gewoon lekker fröbelen, met van alles en nog wat, in m’n hobbykamertje. Wanneer er even geen voetbalwedstrijden/trainingen   zijn, proberen we er als gezin vaak op uit te gaan met vrienden of familie. We zijn dan vaak op de bowlingbaan of midgetgolfbaan te vinden, ook doen we graag een escaperoom of waaien we lekker uit op ons favoriete Waddeneiland Ameland!

Waarvoor kan je bij mij terecht binnen VZP / Wat vind ik mooi aan mijn werk?

Het mooiste aan ons werk vind ik, wanneer we, samen met jou als klant, jouw behoefte realiseren.

Actief klantbeheer is daarin een heel belangrijk onderdeel. Naast de adviseur zijn wij, als financieel assistent, het eerste aanspreekpunt voor jou, waarbij jouw wensen en behoeften voorop staan. Wij streven er naar je zoveel mogelijk, van begin tot eind, op de hoogte houden van jouw vraagstuk, maar ook voor andere zaken zijn we je graag van dienst. Wij houden graag de regie en proberen zoveel mogelijk alle zorg uit handen te nemen, zodat jij je kan bezig houden met andere (leuke) dingen.

Ook nadat e.e.a. is afgerond, blijven we graag in contact met je. Zo leggen we zoveel mogelijk vast, zodat je gegevens altijd up to date zijn. Uiteraard is het ook belangrijk om van elk vraagstuk te weten hoe wij het gedaan hebben en hoe je het e.e.a. heeft ervaren. Wij vragen hier geregeld naar. 

Ongemerkt kan er natuurlijk veel veranderen in jouw situatie.

Trouwen, scheiden, een nieuwe woning, verhuizen en werkloosheid zijn allemaal factoren die van invloed zijn op jouw behoefte. Ook kunnen producten niet meer passend zijn bij jouw situatie. Deze informatie komen we alleen te weten door met je in contact te blijven.

Hopelijk spreken wij elkaar gauw aan de telefoon of op kantoor en schenk ik graag een kopje koffie of thee voor je in.   

Wil je graag in contact komen met Sabrina? Neem dan contact op via [email protected] of via 0317-356868

Wat fijn om u weer terug te zien! Kunnen wij u helpen met uw keuze?