Hypotheek oversluiten en profiteren van de lage rente

Al tijden staan de hypotheekrentes historisch laag. Zelfs de coronacrisis bracht daar geen verandering in. Maar dat is nu wél aan het veranderen. Een aantal hypotheekverstrekkers verhoogden hun rentes al en experts geven aan dat deze stijging zal doorzetten. Gelukkig bent u nu nog op tijd! Wij kunnen ons goed voorstellen dat u juist nu nog wilt profiteren van de huidige historische lage hypotheekrente. Zodat u daarmee lagere maandlasten en extra zekerheid voor nu en in de toekomst kunt realiseren.

Bespaar op uw maandelijkse lasten
Het oversluiten van uw hypotheek kost geld. Desondanks kan het voordelig zijn om de hypotheek over te sluiten. Door uw hypotheek over te sluiten kunt u vaak flink besparen op uw maandelijkse hypotheeklast, zekerheid krijgen over uw maandlasten en de kosten ook nog eens meefinancieren. Wist u trouwens dat de oversluitkosten ook nog eens aftrekbaar zijn bij uw belastingaangifte?

Veilig op afstand
Er is vaak meer mogelijk dan u denkt en van ons kunt u het beste advies en begeleiding verwachten. Ook in deze tijden, of misschien wel vóóral in deze tijden, helpen wij u graag. Wij werken volledig volgens de RIVM-richtlijnen. Onze afspraken kunnen plaatsvinden op 1,5 meter afstand of per telefoon dan wel skype.

Naast een advies inzake de mogelijkheden voor het verbeteren van uw hypotheek zijn wij u natuurlijk ook van dienst bij het realiseren van de benodigde financiering wanneer u gaat verhuizen, gaat verbouwen of uw woning wil verduurzamen.

Graag bieden wij u in deze onrustige tijd de zekerheid en duidelijkheid met betrekking tot uw hypotheek. Daarom krijgt u juist nu een gratis en vrijblijvend hypotheekgesprek om uw mogelijkheden te bekijken. Neemt u gerust contact op per mail of telefoon! 

Wat fijn om u weer terug te zien! Kunnen wij u helpen met uw keuze?