De NVM Open Huizen Dag

1 April is er weer een NVM Open Huizen Dag. Op deze dag stellen verkopers hun woning open voor geïnteresseerde kopers. Weten waar je op moet letten? Wij vertellen het je!

NVM Open Huizen Dag
Tijdens de NVM Open Huizen Dag stellen verkopers hun huis beschikbaar om laagdrempelig de woning te komen bekijken. Het is hierbij niet nodig om een bezichtigingsafspraak te maken. Tussen 11:00 en 15:00 ben je van harte welkom de aangesloten woningen te komen bekijken.

Tips voor tijdens je bezoek

Voorbereiding is het halve werk! Zo kun je je ook voorbereiden op de bezichtigingen die je wil gaan doen tijdens de Open Huizen Dag. Hierbij een aantal tips:

  • Bekijk jouw financiële mogelijkheden. Maak nu een afspraak met één van onze adviseurs
  • Stel een wensenlijst op. Denk bijvoorbeeld aan het aantal slaapkamers, de tuin, de afstand tussen de woning en je werk ect.
  • Bekijk de deelnemende woningen in jouw omgeving.
  • Bekijk in de week voor de NVM Open Huizen Dag de omgeving. Bevalt deze? Hoe ziet de omgeving er bijvoorbeeld ’s avonds uit.
  • Bepaal voor jezelf het maximaal aantal woningen die je wilt bezoeken en maak een handige route voor jezelf.

Deelnemende woningen Wageningen
Benieuwd welke woningen deelnemen aan de NVM Open Huizen Dag? Klik dan op onderstaande link, wellicht zit er een woning voor je tussen waar je graag een kijkje zou willen nemen:
https://www.funda.nl/koop/gemeente-wageningen/nvm-open-huizen-dag/

Heb je een leuke woning gezien?
Heb je een leuke woning gevonden en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden met betrekking tot een hypotheek? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Je kan ons bereiken via telefoonnummer 0317-356868 of e-mailadres [email protected]

bron: https://www.nvm.nl/wonen/nvm-open-huizen-dag/?gclid=EAIaIQobChMIt53Y7YOB_gIVNQWiAx3v5grbEAAYASAAEgKJn_D_BwE

Wat fijn om u weer terug te zien! Kunnen wij u helpen met uw keuze?