Even voorstellen: Roland van Zon

Dit is Roland, één van de oprichters van VZP Hypotheken & Verzekeringen. Benieuwd wie Roland is en wat hij doet in zijn vrije tijd? Lees dan vooral eens verder, hij stelt zich graag aan jullie voor!

Hoi allemaal,

Mijn naam is Roland van Zon en ik ben (mede) eigenaar van VZP Hypotheken & Verzekeringen. Het is al weer 17 jaar geleden dat ik ons mooie bedrijf heb opgericht. Daarvoor ben ik werkzaam geweest in het bankwezen. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gewaarde onderneming in de financiële markt. Binnen de hypotheekmarkt zijn we regionaal ondertussen een van de grootste en bekendste advieskantoren.

Ik ben afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit als Master Financial Planner. Het leuke aan het vak is het persoonlijk contact met mensen en het goede gevoel om een bijdrage te kunnen leveren aan het verwezenlijken van hun doelstellingen. Zoals bijvoorbeeld het kopen van een huis, verbouwen van de woning of eerder kunnen stoppen met werken.

Samen met mijn gezin ben ik woonachtig in het Brabantse Uden. Ik ben trotse vader van twee zonen. Mijn oudste zoon Ties is 13 jaar en zit in de brugklas van de middelbare school. Mijn jongste zoon Siem is 11 jaar en zit in groep 7 van de basisschool. In mijn vrije tijd ben ik trainer van het jeugdvoetbalteam waar mijn zoon Ties in speelt. Tevens probeer ik zelf af en toe nog een balletje te schieten bij de veteranen. Verder sla ik af en toe een balletje op het tennisveld. In de weekenden spreken we graag af met vrienden voor een gezellige borrel of gaan we graag uiteten. En als Brabander vier ik ieder jaar het carnaval uitbundig mee.

Contact

Wil je graag in contact komen met Roland? Je kan hem bereiken via telefoonnummer 06-11952771 of via zijn e-mailadres [email protected]

Wat fijn om u weer terug te zien! Kunnen wij u helpen met uw keuze?