Jouw hypotheek zorgeloos geregeld: wat wij voor je kunnen doen!

Je hebt op Funda je droomwoning gevonden en zou heel graag een bod willen doen. Je bedenkt je dat je eigenlijk geen idee hebt hoeveel je maximaal kan lenen voor een hypotheek. Je neemt daarom contact op met ons kantoor.

Voordat je een bod gaat doen op een woning is het verstandig te weten hoeveel je maximaal zou kunnen lenen via een hypotheek, dit kan immers bepalen of je überhaupt genoeg middelen zou hebben om de vraagprijs te kunnen betalen.

Tijdens een eerste vrijblijvende (kosteloze) afspraak bij ons kunnen wij aan de hand van een aantal gegevens vertellen wat je ongeveer maximaal kan lenen. Op basis hiervan kan jij verder gaan met de zoektocht naar een woning.

Gefeliciteerd! Jouw bod op de woning is geaccepteerd waardoor het nu tijd wordt om een passende hypotheek af te sluiten om de woning te kunnen betalen. Hierna maken wij een vervolg afspraak met je waarbij wij opzoek gaan naar een passende hypotheek.

Niet alleen voor de aankoop van een nieuwe woning kunnen we je begeleiden/adviseren in het afsluiten van een goede hypotheek, ook als je je huidige woning zou willen verbouwing kun je denken aan het afsluiten van een financiering voor de bekostiging hiervan. Wij brengen voor je in kaart wat er mogelijk is.

Bij VZP Advies begrijpen we dat het afsluiten of aanpassen van een hypotheek een leuke, maar vaak ook een ingewikkelde en belangrijke beslissing is. Daarom staan onze deskundige adviseurs klaar om je te helpen bij het (her)financieren van jouw huis of verbouwing die past bij jouw situatie en wensen. Of je nu een ondernemer, starter of een ervaren huiseigenaar bent, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij zorgen voor een persoonlijke benadering en begeleiden je van A tot Z tijdens het proces waarbij wij diverse financiële risico’s in beeld brengen.

Waarom VZP Advies?

  • Volledig onafhankelijk advieskantoor;
  • Zeer ruim productassortiment;
  • Advisering en/of bemiddeling in financiële producten en diensten;
  • Financiële check t.b.v. de aankoop van uw woning;
  • Scherpe rente en de beste voorwaarden;
  • Persoonlijke aandacht;
  • Een duidelijk rapport, die we in begrijpelijke taal uitleggen;
  • Kwaliteit, kennis van zaken, ervaring en creativiteit;
  • Extra mogelijkheden voor starters.

Vermogensopbouw

Ook kunnen we je adviseren met betrekking tot het opbouwen van vermogen voor de oude dag. Het is natuurlijk niet alleen belangrijk om nu alles op orde te hebben en goed te leven maar ook later! Nadat wij jouw financiële situatie in kaart hebben gebracht, adviseren wij je hoe je jouw vermogensopbouw het beste kunt plannen. Wij geven je graag een uitgebalanceerd advies over vermogensopbouw.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Mail dan naar [email protected] of bel naar 0317-356868

Wat fijn om u weer terug te zien! Kunnen wij u helpen met uw keuze?