VZP Hypotheken & Verzekeringen als jouw
verzekeringsadviseur

Naast onze werkzaamheden als hypotheekadviseur, zijn we ook gespecialiseerd in het geven van advies met betrekking tot verzekeringen. Wij zien ook, net als iedereen, dat het leven steeds duurder wordt. Elke besparing op de premie van je verzekeringen is daarom ook mooi meegenomen. Nog belangrijker is het om goed verzekerd te zijn om eventuele financiële nadelen op te vangen. Ons advies hierin is overigens geheel vrijblijvend (kosteloos)! Wij helpen je daarbij en leggen graag uit wat wij voor jou kunnen betekenen.

Particuliere verzekeringen
Als onafhankelijk kantoor zijn wij niet gebonden aan één verzekeraar. Wij maken daarentegen juist een vergelijking tussen verschillende verzekeraars op basis van wat de huidige situatie en wat je wensen zijn en kiezen daaruit het beste voorstel. Wellicht dat er zaken goedkoper en/of beter kunnen. Je kan hierbij denken aan allerlei soorten verzekeringen, bijvoorbeeld aan de verzekering voor je woonhuis, inboedel, particuliere aansprakelijkheid, auto’s ect.

Zakelijke verzekeringen
Ben je ondernemer? Ook voor jou kan het dan belangrijk zijn je goed te verzekeren. Onze adviseurs brengen samen met jou in kaart wat de werkzaamheden binnen het bedrijf zijn en welke risico’s daarbij horen. Ook hierbij geldt dat we je een onafhankelijk advies geven. Denk bijvoorbeeld aan de zakelijke aansprakelijkheid, de zakelijk auto die je hebt, de spullen waarmee je werkt. Wij brengen met jou in kaart waarvoor je jezelf kan verzekeren en wat de beste manier is.

Heb je schade?
Heb je je telefoon in huis laten vallen? Of een aanrijding gehad met je auto? Ook tijdens een schade staan we voor je klaar! Neem contact op met een van onze verzekeringsadviseurs en zij helpen je verder. Zo zullen zij aangeven wat ze van je nodig hebben en pakken het vanuit daar verder op richting de verzekeraar. Zo ben jij er het minste tijd aan kwijt!

Ben je benieuwd?
Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vooral contact met ons op!
Op basis van jouw huidige polissen maken we dan vrijblijvend een vergelijking.


Je kan ons bereiken via 0317-356868 of via [email protected].

Wat fijn om u weer terug te zien! Kunnen wij u helpen met uw keuze?