Wij hebben een nieuwe collega!

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Lisa. Geboren en getogen in Den Bosch maar voor mijn studie ben ik zo’n 8 jaar geleden vertrokken naar Arnhem waar ik mijn plek zo goed heb gevonden waardoor ik daar nog steeds woon.

Ik ben een echt stadsmens en woon daarom ook lekker in het centrum al moet ik zeggen dat ik ook een echte natuurliefhebber ben. Op de zondagen maak ik dan ook graag stevige wandelingen door mooie natuurgebieden hier in Nederland met een aantal vrienden.

Musea bezoeken is ook echt mijn ding. Ik verdiep me graag in geschiedenis en kunst waardoor ik zo veel mogelijk musea probeer te bezoeken.

Verder kan je me vaak vinden in mijn stamkroeg in Arnhem want een goed glas wijn gaat er ook altijd wel in. Gezellig borrelen met vrienden is één van de dingen die ik het liefste doe.

Waarvoor kan je bij mij terecht binnen VZP?

Ik houd me bezig met het adviseren in particuliere maar ook zakelijke verzekeringen.

Stel je hebt een particulier verzekeringspakket met daarin je woonhuis, je inboedel, een auto ect. Mocht je nou benieuwd zijn of jouw verzekeringen misschien wel anders/beter/goedkoper kunnen kan ik op basis van jouw huidige polissen een vergelijking maken tussen verschillende verzekeraars.

Ik kijk naar de mogelijkheden bij andere partijen en kies hieruit het beste voorstel voor je uit en leg deze bij je neer. Mocht je dit een mooi voorstel vinden kan je er voor kiezen de verzekeringen bij ons af te sluiten.

Mocht je nou ooit vragen hebben of schade dan mag je met mij contact opnemen. Bij een schade neem ik de schade voor jou in behandeling richting de verzekeraar. Zo kost het jou de minste tijd en kunnen we samen zorgen voor een zo goed mogelijke schadeafwikkeling.

Dit geldt ook voor zakelijke verzekeringen voor een ondernemer waar we nog verder de diepte in gaan omdat er enig specialisme bij komt kijken.

Wat vind ik het leukste aan mijn werk?

Verzekeringen kunnen vrij ingewikkeld zijn en er komen veel kleine lettertjes bij kijken. Het leukste aan mijn werk vind ik wanneer ik een goede uitleg kan geven aan mijn klant waarvoor hij/zij zich verzekerd en er een vertrouwensband ontstaat.

Ik wil dat mijn klanten weten dat ik voor hen klaar sta. De waardering die je daarvoor krijgt is één van de mooiste dingen die er is in mijn vakgebied.

Daarbij vind ik het erg leuk om met meerdere ondernemers in contact te komen, zo leer je verschillende takken in het bedrijfsleven kennen. Zo weet ik nu meer van de ins-and-outs van garage- en horecabedrijven bijvoorbeeld!

Contact

Zou je graag in contact komen met mij? Je kan mij bereiken via 0317-356868 tijdens kantooruren en 06-25229456. Tot slot kan je mij ook bereiken via het volgende e-mailadres: [email protected]

Wat fijn om u weer terug te zien! Kunnen wij u helpen met uw keuze?